Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2009 17:08 - Новости в PerfectGoal
Автор: mona89 Категория: Технологии   
Прочетен: 425 Коментари: 0 Гласове:
0



                                   Новини от PerfectGoal 03.12.2009

 

Здравейте футболни запалянковци, фенове, геймъри и приятели

 

Това са първите новини от PerfectGoal.

Първо искаме да ви благодарим за многобройните коментари, препоръки и похвали, които ни отправихте. Това ни дава чувството, че сме на правилния път с PerfectGoal. Малко след старта имахме вече 10 000 регистрирани потребители.

В бъдеще ще ви съобщаваме веднъж в сезона и по специални поводи най-новите неща от играта ни. Във форума и в чата се виждаше колко сте заинтересувани от развитието на играта, което допълнително мотивира целия ни екип. Ние сме радостни, че PerfectGoal ви доставя същото удоволствие, каквото и на нас и ви желаем много голови попадения.

 

Мартин, Маркус и целия PerfectGoal тим

 

 

Теми:

* Първите осем седмици на PerfectGoal

* Намаляване на цените в генната лаборатория

* Началото на PerfectCup на 22 ден от сезона

* Други новини от света на футбола

 

 

Първите осем седмици на PerfectGoal

 

Вярно е, PerfectGoal е наистина толкова млада игра. Обаче като си припомним какво се случи през тези осем седмици, ни се струва, че старта е бил преди осем месеца.

Както при всяко публикуване на нов софтуер- какъвто е една такава игра- имахме някои трудности в началото. Обаче с помощта на активни потребители още в първия час, които насочиха вниманието ни към някои нередности, които ние веднага отстранихме.

В момента зад кулисите все още се извършва една важна промяна в механиката на играта на един по-бърз програмен език, който ще бъде пуснат в действие още през настоящия сезон и ще внесе повече стабилитет и бързина в програмата. След това лайв тикъра ще съобщава за всички най-важни ситуации от срещите в реално време.

Понеже ние искахме през този сезон да стартираме и обещания първи турнир за купа, програмистите ни са затрупани до шия с програмни кодове. Затова молим за разбиране, ако обработката на някои запитвания за проверка или корекция продължава няколко часа.

 

Тук виждате какво беше променено и разширено през последните осем седмици:

·         Стартиране на игрите Prime-Times и Kick-Starter

·         Въвеждане на премии за вербуване на нови потребители Goal+

·         Нови национални сървъри Испания I и Германия III

·         Нови страници „Преса”, „Партньори”, „Фен шоп”

·         Нова страница след завършена регистрация

·         Въвеждане на почивка за треньорите

·         Два нови езика: испански и турски

·         Стартирането на първия турнир за купа „PerfectCup“

·         600 успешно обработени запитвания към поддръжка

 

 

През следващата седмица ще бъдат активирани допълнителни екстри.

 

Паралелно работим върху превеждането на играта на други езици и         подобрения на детайли.

 

 

Актуално: Намаляване на цените в генната лаборатория

 

Развитието на генната техника прави в момента много бърз напредък. Така стана възможно наскоро откриването на фланговия ген при футболистите.

Затова генната лаборатория може да предлага по-изгодно услугите „Подсилване на футболист” и „Подсилване на треньор”. Така едногодишно подсилване струва вече вместо 60 000 жетона само 25 000 жетона.

 

 

Актуално: Стартирането на PerfectCup в 22 ден от сезона

 

В понеделник 30.11.2009 в 21:15 часа стартираха срещите от първия турнир за купа.

Участници в PerfectCup са 2 048 най-силни отбори от всеки национален сървър. За целта ще бъде направена една голяма таблица с всички 2 286 отбори. Отбори на системата ще участват само ако на сървъра има по-малко от 2 048 истински отбора.

 

Турнирът се играе напълно хаотично, само полуфиналът, срещата за 3 място и финалът ще бъдат проведени като среща и среща реванш. Мачовете започват всяка вечер в 6 време за срещи 21:15 часа и заместват наличните приятелски срещи. Ако след 90 мин. резултатът е равен, си провежда изпълнение на дузпи. Точното протичане на на изпълнението на дузпи може да се прочете в Уики от понеделник.


Загубилият напуска турнира, спечелелият играе на следващия ден отново. За достигането на втория кръг има награда. Повече информация за нея може да се прочете в Уики. Изплащането й, както и честването на победителя следва след финала, т.е. на 32 ден от сезона.

 

 

Още новини от света на футбола

 

Испанската професионална лига заплашва със стачка

 

Лигата на супер звездите ЛФП съобщи, че е възможно да „спре състезанието”, ако прокараният от опозицията нов закон за данъците дойде. От него следва, че високо платените футболисти ще трябва да плащат вместо досегашните 24% данъци, 43% както всички останали работници.

Обаче не футболистите протестират на висок глас, а съюзът. Затова се предполага, че клубовете плащат данъците на футболистите. Един наистина учудващ метод по време на финансова криза, по който клубовете вече са натрупали планини от дългове. Така Барса дължи 438 милиона, Валенсия 502 милиона, Атлетико 510 милиона, а Реал дори 560 милиона евро. От тези 560 милиона 160 са отишли за покупката на Роналдо и Кака през лятото.

За фирми производители е трудно в момента да получат кредити.

 

 

Билети за световното първенство по футбол за жени през 2010

 

Предварителната продажба на билети за световното първенство за жени през 2010 в Германия започна и още през първите четири дни бяха продадени 100 000 билета. Тъй като най-изгодните категории вече са продадени, на 7 декември ще се проведе теглене. Щефи Йонес, президент  на организационния комитет обясни, че съществуват реални шансове да се получат билети за така наречените градски серии до края на първата фаза от предварителната продажба на 31.01.2010. Те дават право да се посетят всички срещи, играни в един град.

Също така многобройни са били и кандидатурите на доброволците. Така 72 часа след започване на записването са регистрирани 2 000 кандидати от 30 държави, половината от които жени. За всеки град, където ще се провеждат срещите, ще са необходими около 400 доброволци.

 

 

Забележка:

Ако имате някакви въпроси, моля използвайте функцията запитвания към поддръжка. На емейли изпратени на адреса на новини няма да бъде отговаряно. Благодаря



Тагове:   новости,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mona89
Категория: Технологии
Прочетен: 11489
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031