Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2009 13:26 - Нов футболен мениджър
Автор: mona89 Категория: Технологии   
Прочетен: 759 Коментари: 1 Гласове:
0



Ако попитате един истински футболен запалянко, какво означава за него футбола, той няма да каже „Вкарваш топката във вратата и печелиш.” Той ще говори с въодушевление за един собствен свят, който те поглъща. Той говори за личности сред футболисти и треньори, за стадиона като за негов собствен дом, за фенклубове, които с бурни аплодисменти водят своя отбор към победата, за незабравими футболни  срещи и легендарни голови попадения.

Ако попитате един немски футболен запалянко, кой е вкарал най-важния  от всички голове, отново и отново ще се чува едно и също име: Герд Мюлер във финала през 1974. Въпреки че, успешният нападател  е най- известен с головите си попадения, той познава футбола от всичките му аспекти и днес е все още активен като треньор на младежите на Байерн Мюнхен. И сега вече има онлайн игра, която носи неговото име.

PerfectGoal се появява, за да покаже реалистично многообразността на футбола и да подари на потребителя  собствена история на успеха с неговия отбор.

Тук той е треньор и мениджър едновременно:
Избира футболистите според таланта им, тренира силата им
  целенасочено за съотвената позиция на терена, грижи се за мотивацията и фитнеса, избира стартовия състав за следващата среща и извършва смени по време на мача, грижи се за контузените и за подходящо облекло според прогнозираното време и т.н. Като мениджър той назначава почистващ персонал и строителни работници, купува и продава футболисти или треньори, ангажира лекар на отбора и дори мажоретки. Той строи и разширява стадион с различни категории места, технически съоръжения и всички необходими сгради в периферията, кани други отбори на приятелски срещи, определя цените на входните билети и естествено плаща заплати.
Накратко, тук изобилства от възможности да играе според  интересите си.
Особено впечатление прави необичайния за он-лайн игра графичен дизайн на повърхността, която интуитивно води потребителя към мениджърския офис, стадиона или към тренировъчния лагер. Списък със задачи, обширна уикипедия, както и разяснения към играта за всяка отделна страница спомагат за бърза ориентация и обясняват всеки детайл. Чат, който може свободно да бъде местен по екрана, кани за разговор с другите мениджъри по време на играта. В играта освен това е вграден форум, в който се събират предложения и критики за бъдещи подобрения, с една много оживена общност, която с удоволствие и много бързо отговаря на всички въпроси.
Всичко това може да се ползва неограничено време безплатно. Всеки потребител има равни шансове да
  изкачи отбора си на върха на класирането. Който обаче желае повече удобства, може  чрез придобиване на мениджър лиценз за по-малко от 5 евро на месец, да получи допълнителни функции и екстри. Към тях принадлежат между другото достъп до букмейкърския пункт, точна прогноза за времето, подробни статистики и възможност за наблюдение на четири срещи едновременно в лайв тикъра. Който се осмелява може да създаде неограничен брой отбори.
За да се запознаят потребителите с допълнителните възможности, те получават при регистрацията мениджър лиценз седем дни безплатно. Освен това съществува възможност да се придобият така наречените „таймс”. С тях могат да се ускоряват процеси в играта като построяване на една трибуна или ускоряване на тренировка, ако тя продължава по-дълго.
На 1.10.2009 беше официалния старт на играта, която е създадена и изработена от един млад тим от Хановър. Повече от една година проучвания и плануване с активната помощ на Герд Мюлер беше изработен въпросният продукт и облечен в съответния дизайн.
Допълненията и различните дизайни са оповестени за ноември, началото на втория сезон.
Освен това ще има много повече срещи от сега. Така се квалифицират някои отбори в първия сезон за различни турнири за купи.
Играта ще бъде изцяло преведена на няколко езика (версия на български език вече е достъпна)
  и постепенно ще бъде разширявана на различни национални сървъри, за да може всеки потребител да играе, както и когато на него му харесва.
Тук не се вкарват само голове- тук  http://perfectgoal.com се създават футболни светове.



Тагове:   нов,   мениджър,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - Интересна игра
15.12.2009 17:26
Аз я пробвах тази игра.доста интересна и разнообразна.Супер графика!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mona89
Категория: Технологии
Прочетен: 11488
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031